YES! Het is weer Lekker op kamp-tijd!

Van 6 februari tot en met 31 mei 2017 mogen jullie weer massaal flapjes sparen voor gratis Joyvalle, Appelsientje en keiveel andere topprijzen. Ben je actief in een jeugdbeweging of een vereniging voor en door jongeren zoals een voetbalclub, turnvereniging of speelpleinwerking? Registreer je dan nu of log in. Ben je niet zeker of jouw organisatie mag deelnemen? Hier vind je meer info!

Zit je zelf niet bij een jeugdvereniging maar wil je er wel eentje steunen? Kijk dan hier eens.

 

Spaar zoveel mogelijk gele flapjes

gele_flapjes

Voor 10 gele flapjes krijg je 1 liter gratis Joyvalle of Appelsientje. Maar je kunt ze ook inzetten bij de Flappenveiling en zo een topprijs bemachtigen. Die gele flapjes vind je op de deelnemende verpakkingen van Joyvalle en Appelsientje.

Het gratis promotiemateriaal met flyers en affiches zal je helpen om je familie, al je vrienden en heel je buurt te mobiliseren om mee te sparen!

 

Sparen doe je zo

DE Flappenveiling

Gele flapjes sparen, dat doe je voor méér dan enkel melk of fruitsap! In de Flappenveiling maak je kans op keicoole prijzen. Zet nu je flapjes in voor een té gek sportpakket. Wie het hoogste aantal flapjes biedt, wint de veiling!

 

De Flapmap

De Flapmap geeft een overzicht van alle deelnemende organisaties die je kunt steunen met gele flapjes.

Staat de jouwe er nog niet bij? Registreer je dan snel en laat iedereen weten dat ze jouw vereniging een grote dienst bewijzen met gele flapjes!

 

Naar de kaart

 

 

Heb je vragen? info@lekkeropkamp.be heeft de antwoorden! Info & reglement? Hierzo. En download ook hier de gebruiksvoorwaarden. Dit is een commerciële actie, er is geen link tussen Joyvalle, Appelsientje en de deelnemende verenigingen.